Vacature Verpleegkundige

WAT GA JE PRECIES DOEN?
Jij bent de steun en toeverlaat van onze cliënten in de Wet Langdurige zorg. Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en bent service gericht. Je kunt je dan ook helemaal vinden in het feit dat bij ons de cliënt echt centraal staat. Je hebt graag een zelfstandige rol en neemt eigen verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor veranderingen in een zorgvraag en je missie is om de zelfredzaamheid van je cliënt zoveel mogelijk te stimuleren. Je vind het fijn om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze cliënten. intensieve zorgvraag en deze van A- tot Z zo goed mogelijk in te richten en organiseren in overleg met de cliënt.
Naast het geestelijk welzijn, zorg je als verpleegkundig uiteraard ook voor het medisch welzijn van onze cliënten. Je biedt verpleging en verzorging en psychosociale zorg bij thuiswonende cliënten. Je hebt een overstijgende blik binnen een 24 uurs zorgvraag en verricht werkzaamheden op het gebied van: persoonlijke verzorging, verpleging en (palliatief) terminale zorg. Je bent je ten alle tijden bewust van de normen en waarden en wettelijke bepalingen waar je werk aan moet voldoen. Je werkt aan de hand van protocollen en procedures van jouw doelgroep en draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren en up to date houden van de zorgplannen van jouw cliënten.

WAAR GA JE WERKEN EN VOOR WIE?
Je gaat werken op onze gloednieuwe afdeling Leven en Zorg WLZ. We zijn gestart in februari dit jaar en nog kleinschalig maar hebben voldoende ruimte om je allround te ontwikkelen. We hebben korte communicatielijnen en er zijn voldoende mogelijkheden om mee te bouwen aan het succes van onze afdeling! Leven en zorg is een professionele multidisciplinaire organisatie met verschillende diensten zoals individuele begeleiding aan cliënten, Geestelijke gezindheidszorg, Jeugd en Kind en huishoudelijke hulp. De afdeling WLZ biedt verpleging en verzorging aan cliënten met een intensieve zorgvraag. De zorg kenmerkt zich door een 24 uurs zorgkarakter die verschilt op dominante grondslag Somatische of psychogeriatrische ziekte/ aandoening.

WELKE TALENTEN EN VAARDIGHEDEN ZIEN WE GRAAG?
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige en je hebt een actieve big registratie. Je bent stressbestendig en kan gedurende je werkzaamheden in de 24 uurs zorg rust nemen op afwisselende tijden. Je bent communicatief vaardig en kan omgaan met verschillende medische disciplines en ondersteunende diensten in de zorg en houdt daarbij rekening met de belevingswereld van de cliënt en omgeving. Je vind het belangrijk om zorg op maat te leveren en bent naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ook bereid om een wasje te draaien. Je kan structuur aanbrengen in eigen werkzaamheden en bent positief ingesteld en oplossingsgericht.

WAT KRIJG JE VAN ONS?
We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten. Je hebt de mogelijkheid om een spil in het web te zijn voor onze cliënten en ervoor te zorgen dat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. En je krijgt ook nog:

  • Een fulltime dienstverband
  • Een functie met flexibele werkuren.
  • Bijscholing in benodigde bevoegd – en bekwaamheden verpleegkundige handelingen.
  • Een CAO conform salaris ingeschaald In de FWG VVT
  • Een contract voor bepaalde tijd. Als we allebei tevreden zijn, uiteraard met uitzicht voor onbepaalde tijd.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Ben je enthousiast? Dan kun je direct solliciteren door op de button hieronder te klikken. Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature. Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met ondergenoemde contactpersoon.
Contactpersoon Laury Broeren, vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Leven & Zorg. Je kunt haar bereiken via l.broeren@levenenzorg.nl of via 020 8208230.

Meld je nu aan

  • Accepted file types: pdf, doc, docx.