Onze behandelaren kunnen u helpen als u kampt met de volgende klachten of aandoeningen:

Wanneer je bepaalde persoonlijkheidstrekken hebt die zo sterk zijn dat het je niet meer lukt om je in het sociale leven aan te passen, kun je spreken van een persoonlijkheidsstoornis. U kunt denken aan trekken extreme mate van jaloezie, gevoeligheid voor kritiek, verlegenheid, afhankelijkheid, perfectionisme, impulsiviteit, zelfverzekerdheid, bindingsangst, etc. Door deze stoornis is het moeilijk contact te maken met andere mensen en kan het uw leven ernstig beïnvloeden

Wanneer u zeer angstig bent terwijl er geen gevaar dreigt en dit in te grote mate uw leven beheerst, heeft u te maken met een angststoornis. U kunt denken aan een extreme angst voor een bepaald dier, voor sociale situaties of openbare ruimtes. Maar ook als u enorm piekert over gangbare situaties beschouwen wij dat als een angststoornis en helpen wij u graag.

AdHD kunnen we omschrijven als: heel veel moeite hebben met het vasthouden van aandacht in combinatie met hyperactief gedrag. Mensen met ADHD zijn snel afgeleid, enorm onrustig, hebben geen remfunctie (erg impulsief zonder de consequenties te overzien), en hebben grote moeite met plannen en hun emoties in toom te houden.

We spreken van een stemmingsstoornis als uw emoties zo verstoord zijn dat het uw dagelijks leven ontwricht of wanneer u stemming totaal niet past bij de situatie waarin u verkeert.

Als u geheugenproblemen ervaart die uw dagelijks functioneren belemmeren kunnen wij onderzoeken en de aard van het probleem vaststellen. Het kan zijn dat de reden dat uw geheugen u in de steek laat, te wijten is aan uw leeftijd. Maar onze behandelaren kunnen ook concluderen dat u –helaas- lijdt aan een beginnende vorm van dementie. Onze behandelaren en collega’s van andere disciplines begeleiden u en uw familie zo prettig mogelijk.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Onze specialisten geven u graag advies. Wij luisteren graag uw vragen en helpen u verder op weg.