Leven & Zorg GGZ doet er alles aan om de juiste behandeling te bieden en rekening te houden met uw wensen. Om onze behandeling aan u te blijven verbeteren zijn wij blij met alle opmerkingen die u heeft: ook klachten. Deze zien wij als advies. Meer informatie kunt u vinden op de klachtenpagina.

Om u zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen vragen wij u aan het einde van uw behandeling een formulier in te vullen over hoe u uw behandeling heeft ervaren. De uitkomsten hiervan nemen wij ter harte.

Wij behandelen volgens de richtlijnen van het Trimbos instituut.  Leven & Zorg GGZ is ISO- gecertificeerd en draagt het keurmerk Basis GGZ. Regelmatig doen we interne onderzoeken en laten we externe kwaliteitscontroles verrichten door onafhankelijke partijen. Hiernaast controleren de Inspectie van de Gezondheidszorg, de Nederlandse Zorgautoriteit, de zorgverzekeraars en de gemeentes Leven & Zorg GGZ regelmatig op onze kwaliteit.

 

Kwaliteitsstatuut

Hieronder vindt u de link naar het goedgekeurde kwaliteitsstatuut voor Leven & Zorg GGZ. In dit statuut ofwel reglement staat aangegeven wat geregeld moet zijn op het gebied van kwaliteit en verantwoording om zorg te mogen leveren aan cliënten.

Hieronder vindt u het reglement:

Reglement PDF

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Onze specialisten geven u graag advies. Wij luisteren graag uw vragen en helpen u verder op weg.