De realiteit is anders

Als verpleegkundige in opleiding merk ik dat het imago van de thuiszorg niet strookt met de werkelijke werkzaamheden in de dagelijkse praktijk.  De meeste mensen, ook mijn medestudenten van de HBO verpleegkundige opleiding, hebben het stereotype beeld voor ogen van de... Lees meer

Met grote passie zet ik me in voor onze zorgvragers in de wijk. Verpleegkunde is een prachtig, dankbaar en verantwoordelijk vak, waarbij je de zorgvragers zo goed mogelijk kunt faciliteren om de regie over hun eigen leven te behouden. Als verpleegkundige moet je keihard werken, maar het is het dubbel en dwars waard!

In deze blog beschrijf ik mijn ervaringen in dagelijkse praktijk. Wat maak je mee? Welke verantwoordelijkheden komen om de hoek kijken en waar loop je tegenaan en hoe ga je om met dagelijkse hobbels, praktisch, maar ook moreel? Ik heb HBO verpleegkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en werk deels in de wijk, deels op kantoor als teamcoach. Heb je een vraag of suggesties voor deze blog? Mail me dan via v.chamman@levenenzorg.nl.