Utrecht: verpleegkundige niv. 4

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hands-on wijkverpleegkundige niveau 4 in Utrecht

 

Gaat jouw hart sneller kloppen als je de ruimte krijgt om je werk goed uit te voeren, als je aangemoedigd wordt om initiatieven te nemen om de kwaliteit van zorg te verbeteren, als je je kunt ontwikkelen en als er naar je ideeën en voorstellen geluisterd wordt en als je nauw met betrokken collega’s kunt samenwerken? Zoek dan niet verder: dan zijn Leven & Zorg en jij de perfecte match. Want wij zijn op zoek naar een

 

ondernemende wijkverpleegkundige niveau 4 in Utrecht (uren in onderling overleg)

 

Visie
Wij van Leven & Zorg vinden dat de zorg aan cliënten vaak log en omslachtig geregeld wordt. Dat kan slimmer, menen wij. Door bijvoorbeeld vernuftige ICT oplossingen aan te bieden, door samenwerkingen aan te gaan, door disciplines nauw te laten samenwerken. Zodat onze cliënten niet alleen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, maar ook zo goed mogelijke zorg ontvangen. Ons uitgangspunt hierbij is dat zij de zorg krijgen op de manier, op het moment en op de plek die zij wensen.

Dit vergt een efficiënte, ondernemende, zelfstandige, betrokken, flexibele en creatieve aanpak bij alle medewerkers. En dit geldt zeker voor de wijkverpleegkundige die we graag in dienst willen nemen. Jij bent namelijk een spin in het web in de zorgverlening.

 

Je verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

  • verpleegtechnisch handelen;
  • ondersteunen bij de persoonlijke basiszorg en zelfmanagement;
  • preventief handelen door voorlichting, advies en instructie;
  • stagiaires ondersteunen en begeleiden;
  • signaleren.

 

Daarnaast ben je in bezit van:

  • Diploma MBO Niveau 4 en rijbewijs B is mooi meegenomen!

 

Salarisindicatie
Als wijkverpleegkundige niveau 4 kom je in salarisschaal 45 FWG. Afhankelijk van je ervaring verdien je maandelijks tussen 2211,52 euro en 2983,18 euro op fulltime basis.

 

Geïnteresseerd?
Wat leuk! Neem om te solliciteren en voor meer informatie contact op met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen van personeelszaken via pz@levenenzorg.nl of 020-8208230.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]