Planner

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Centrale Planner (26 uur) bij Leven & Zorg op hoofdkantoor in Amsterdam

 

Blijf jij altijd de bomen door het bos zien, ongeacht hoe dichtbegroeid dit is? Hou jij je schip in een storm koers? Ben jij dol op puzzelen en vind je altijd de oplossing? En kun jij – in the heat of the moment – je hoofd koel houden en hoofdzaak van bijzaak scheiden? En, last but not least, krijg je er een kick van om de spil te zijn tussen klanten en je collega’s? Stop dan met zoeken: je droombaan vind je hier.

 

Wat ga je doen?

Als centrale planner ben jij een onmisbare schakel: jij zorgt ervoor dat de cliënten van Leven & Zorg op het juiste moment, de juiste zorg door de juiste medewerker krijgen. Dat klinkt makkelijk, maar in de hectiek en de realiteit van alledag is dat een behoorlijke kluif. Maar jij houdt van een uitdaging en verveelt je als het water te rimpelloos is. Wat je, kortgezegd gaat doen is het volgende:

  • Maken van dienstroosters (is een uitdagende puzzel!)
  • Het regelen dat de dienstroosters uitgevoerd worden, en communiceren over dienstroosters, procedures en regelingen
  • Verrichten van administratieve werkzaamheden

Als planner heb je veel contact met onze cliënten, thuiszorgmedewerkers en zorgregisseurs. Als centrale planner val je onder de operationeel manager van Leven & Zorg (zie foto rechts) en werk je samen met de andere planners van Leven & Zorg.

Wat kun je?

Als centrale planner ben je en kan je heel veel: je werkt secuur, efficiënt, zelfstandig, ondernemend, oplossingsgericht en je bent stressbestendig, integer, volhardend, flexibel, communicatief vaardig en verbaal overtuigend. Jouw planning draagt in grote mate bij aan de zorgbeleving van de cliënten en de werkbeleving van de medewerkers. Jij signaleert tijdig over- en onderbezetting van medewerkers en onderneemt actie. Ook ben je het eerste aanspreekpunt bij ziekte bij thuiszorgmedewerkers en je regelt vervanging.

Daarnaast heb je kennis van administratieve en logistieke processen en heb je een mbo 4-niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving zoals arbeidstijdenwet en CAO en zorgprocessen.


Voor wie ga je werken?

Voor Leven & Zorg. Wij zijn een thuiszorg- en GGZ organisatie. Cliënten kunnen bij ons terecht voor verpleging en verzorging aan huis, hulp bij het huishouden, maatschappelijke begeleiding en begeleiding bij dementie, en behandeling van psychologen en psychiaters. Wij zijn actief in Amsterdam en Utrecht.

De organisatie is opgericht in 2009. Ons uitgangspunt is om de juiste zorg, op het juiste moment door de juiste medewerker, op de juiste manier te bieden. Hierdoor is de zorg van Leven & Zorg menselijker, warmer, sneller en doelgericht. Om dit te bereiken werken bij Leven & Zorg teams van deskundigen en medewerkers van de verschillende boevengenoemde disciplines nauw samen en kunnen we snel aan de bel trekken en op de juiste wijze ingrijpen, indien nodig.

Je collega’s zijn enthousiaste professionals en zullen je met open armen ontvangen in het team!

Geïnteresseerd?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie naar pz@levenenzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 020 820 82 30. Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen staan je graag te woord.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_team_member admin_label=”Persoon” name=”Lamyaa Abdari” position=”Operationeel manager” image_url=”http://levenenzorg.nl/website_2018/wp-content/uploads/2015/12/foto_Lamyaa.png” animation=”off” background_layout=”light” header_font_size=”18″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]