Utrecht: verzorgende IG

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ondernemende verzorgende IG Utrecht

 

Gaat jouw hart sneller kloppen als je de ruimte krijgt om je werk goed uit te voeren? Als je kunt meehelpen een team op te bouwen? Als je aangemoedigd wordt om initiatieven te nemen om de kwaliteit van zorg te verbeteren? Als je je kunt ontwikkelen? Als er naar je ideeën en voorstellen geluisterd wordt en als je nauw met betrokken collega’s kunt samenwerken?

Zoek dan niet verder: dan zijn Leven & Zorg en jij de perfecte match. Wegens snelle uitbreiding van ons cliëntenbestand in Utrecht Spoorzoom, wij zijn op zoek naar een

 

ondernemende verzorgende IG in Utrecht Spoorzoom.

 

Visie
Wij van Leven & Zorg vinden dat de zorg aan cliënten vaak log en omslachtig geregeld wordt. Dat kan slimmer, menen wij. Door bijvoorbeeld vernuftige ICT oplossingen aan te bieden, door samenwerkingen aan te gaan, door disciplines nauw te laten samenwerken. Zodat onze cliënten niet alleen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, maar ook zo goed mogelijke zorg ontvangen. Ons uitgangspunt hierbij is dat zij de zorg krijgen op de manier, op het moment en op de plek die zij wensen.

Dit vergt een efficiënte, ondernemende, zelfstandige, betrokken, flexibele en creatieve aanpak bij alle medewerkers. En dit geldt zeker voor de verzorgende die we graag in Utrecht Spoorzoom in dienst willen nemen. Jij bent namelijk een spin in het web in de zorgverlening.

 

Je verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

Ondersteunen van klanten met een chronische aandoening, handicap of terminale ziekte

  • Signaleren van veranderingen en ontwikkelingen in de situatie van de klant
  • Nemen van maatregelen voor aanpassing van de zorg wanneer dat nodig is
  • Bieden van kwalitatief verantwoorde zorg (verpleegtechnische handelingen)
  • Helpen om de klant te laten zorgen voor zichzelf
  • Doen van bijbehorende administratie
  • Verrichten van diverse werkzaamheden, waaronder het begeleiden van stagiaires en PR activiteiten om Leven & Zorg duidelijk op de kaart te zetten in de wijk.

 


Daarnaast ben je in bezit van:
Diploma MBO Niveau 3 en rijbewijs B is mooi meegenomen!

 

Salarisindicatie
Als verzorgende IG kom je in salarisschaal FWG 40. Afhankelijk van je ervaring verdien je maandelijks tussen 1835,05 euro en 2715,19 euro op fulltime basis.

 

Geïnteresseerd?
Wat leuk! Neem om te solliciteren en voor meer informatie contact op met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen van personeelszaken via pz@levenenzorg.nl of 020-8208230.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]