GZ psycholoog / psychotherapeut

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ondernemende GZ psycholoog/psychotherapeut voor een snel groeiende GGZ afdeling zonder wachtlijsten!

 

Leven & Zorg GGZ zoekt per direct voor 24- 32 uur (uren zijn bespreekbaar) een bevlogen en ondernemende GZ psycholoog en/of psychotherapeut die affiniteit heeft met interculturele zorg. De GGZ afdeling van Leven&Zorg heeft binnen een kort tijdbestek een vogelvlucht genomen. Om deze groei goed te stroomlijnen, en het team en het inhoudelijke evidence-based behandelaanbod verder te ontwikkelen, willen wij een initiatiefrijke GZ psycholoog/psychotherapeut aan ons binden, die het liefst  een of meerdere van de volgende talen spreekt: Marokkaans Arabisch, Berbers, Turks.

 

We vinden het belangrijk dat jij als behandelaar binnen de BGGZ en SGGZ  de regie hebt en het verschil wilt maken voor cliënten. Daarom krijg je- naast contact met cliënten- de ruimte voor inhoudelijke ontwikkelingen, ondernemen en het coachen van het team. Het belang en de wens van de cliënt staan voorop in onze dienstverlening. We zetten vandaar hoog in op kwalitatieve behandeling in plaats van kwantitatieve en bieden een breed en divers behandelpalet, afgestemd op de behoeften van onze cliënten.

 

Wij bieden:

  • Een unieke kans om de koers van de afdeling mede te bepalen
  • Een bevlogen en daadkrachtige bestuur en behandelteam
  • Ruimte voor kwalitatieve ontwikkelingen
  • Salaris conform cao GGZ

 

Wij vragen:

  • Pioniersmentaliteit en ondernemerschap
  • Goed kunnen samenwerken en coachen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en/of psychotherapeut
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag

 

Over Leven & Zorg

Leven& Zorg is in 2009 opgericht met als doel zo menselijk en persoonlijk mogelijke thuiszorg, hulp bij huishouding en begeleiding te leveren. Door middel van innovatie, zoals slimme ICT-technieken, proberen we de administratieve rompslomp tot een minimum te beperken zodat er meer tijd over blijft voor waar het om gaat: goede en warme zorg.

Het werd snel duidelijk dat er onder cliënten uit de thuiszorg vaak sprake is van psychische problematiek. Om aan deze behoefte van cliënten te voldoen, is Leven & Zorg sinds 2014 begonnen met het verlenen van basis-en specialistische GGZ. Door de platte organisatiestructuur, de afwezigheid van wachtlijsten, goede bereikbaarheid van medewerkers en nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines van Leven & Zorg  worden cliënten snel en adequaat geholpen.

 

Geïnteresseerd?

Neem om te solliciteren en voor meer informatie contact op met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen van personeelszaken via pz@levenenzorg.nl of 020-8208230.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://levenenzorg.nl/website_2018/wp-content/uploads/2015/12/kitty.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” title_text=”Kitty Riedewald, psychiater en hoofd behandelzaken”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoofd behandelzaken:
psychiater Kitty Riedewald

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]