Casemanager dementie

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Gezocht! Rots in de branding: Casemanager demente
(uren in onderling overleg)

“Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam en medelevend”: zo zouden jouw vrienden je omschrijven. Want jij houdt ervan om mensen te helpen – in jouw geval ouderen met dementie. Je bent in je element wanneer je hun en diens familie concrete handvatten kunt bieden die hen verder kunnen helpen in deze verdrietige situatie. Jouw advies en ondersteuning zorgen ervoor dat de mantelzorgers en de cliënt zelf minder belast worden. En daar doe je het voor! Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan meteen op deze functie.

Wat ga je doen?

Als casemanager ben je de sleutelfiguur in de levens van degene met dementie en diens familie. Een hele verantwoordelijkheid ja, maar vooral een heel mooie en belangrijke taak. Je begeleidt hen door onder andere het geven van voorlichting over de ziekte. Ook ondersteun je mantelzorgers en zorgt daarbij dat ze niet overspannen raken. Daarnaast onderhoud je contact met alle betrokken zorgverleners, zoals de huisarts. Als casemanager dementie beheer jij het “dossier” en ben jij de eerste contactpersoon voor cliënt en familie. Je hebt in je werk veel contact met de thuiszorgafdeling en de GGZ afdeling, in het bijzonder met psychiater en hoofd behandelzaken, Kitty Riedewald.

 

Waarom wil je bij Leven & Zorg GGZ werken?

Allereerst omdat jij in je werk echt een manager over je eigen werk bent. Dat wil zeggen: jij werkt in alle vrijheid en wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Als expert in de geheugenproblematiek weet jij de cliënt en mantelzorgers optimaal te begeleiden.

Het GGZ team bij Leven & Zorg is klein en hecht. We helpen elkaar graag en denken met elkaar mee. Zo ook met jou. Maar we nodigen ook jou uit om met ons mee te denken om de zorgverlening te blijven verbeteren.

Daarnaast heeft Leven & Zorg een uiteenlopende cliëntenpopulatie en leer je veel. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en er is bij Leven & Zorg veel ruimte om je verder en bij te scholen. Kortom: je krijgt bij ons veel vrijheid om te doen waarin jij excelleert.

 

Wat vragen wij van jou?

Naast de vakinhoudelijke eisen zoals een diploma HBO Verpleegkunde, bigregistratie, diploma Casemanagement dementie (kun je ook bij ons volgen) en kennis en ervaring met het helpen van mensen met dementie en mantelzorgers, vooral een groot hart voor het vak. Dat uit zich onder andere in:

  • Een groot inlevings- en observatievermogen,
  • Een ondernemende en oplossingsgericht instelling.
  • Geduld en toewijding om de beste zorg te bieden.
  • Actuele kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie.
  • Je laat je niet gek maken en werkt methodisch.
  • Het zijn van een rots in de branding: de cliënt en mantelzorgers kunnen altijd op jou bouwen.

 

Wat is Leven & Zorg eigenlijk voor organisatie?

Een dynamische thuiszorg- en GGZ organisatie. Het leuke aan Leven & Zorg is – buiten de ruimte die je krijgt om je werk zelf vorm te geven – dat de verschillende disciplines met elkaar samenwerken en hierdoor een toegevoegde waarde voor onze cliënten bieden. Zo kan namelijk de zorg aan een cliënt heel snel opgeschaald worden, wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij aantreft dat de mantelzorgers en de cliënt veel moeite hebben om het huishouden op orde te houden. Op zo’n moment kan er hulp bij het huishouden ingezet worden. Met andere woorden: Bij Leven & Zorg kijken we naar het gehele plaatje.

 

Daarnaast is Leven & Zorg een echo van de Amsterdamse samenleving: onze cliënten hebben uiteenlopende nationaliteiten en culturen. Zo ook onze medewerkers. Wij houden namelijk van diversiteit.

 

Wat ga ik verdienen?

Je krijgt bij Leven & Zorg salaris conform cao VVT, FWG schaal 50. Dat houdt in dat je – afhankelijk van je ervaring en leeftijd – tussen €2.334,95 en €3.388,36 gaat verdienen op basis van een 36urige werkweek.

 

Lijkt het je wel wat?

Goed nieuws! Dan kun je nu solliciteren. Je stuurt je CV en motivatiebrief naar pz@levenenzorg.nl, en richt deze aan Kitty Riedewald. Als je meer informatie wilt over de functie – begrijpelijk – dan neem je telefonisch contact op met Kitty Riedewald via 020 8208230.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_team_member admin_label=”Persoon” name=”Kitty Riedewald” position=”Psychiater en hoofd behandelzaken” image_url=”http://levenenzorg.nl/website_2018/wp-content/uploads/2015/12/kitty.png” animation=”off” background_layout=”light” header_font_size=”18″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]