A’dam: verpleegkundige niv. 5

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Doortastende wijkverpleegkundige niveau 5 – salarisschaal FWG 50

 

Gaat jouw hart sneller kloppen als je de ruimte krijgt om je werk goed uit te voeren, als je aangemoedigd wordt om initiatieven te nemen om de kwaliteit van zorg te verbeteren, als je je kunt ontwikkelen en als er naar je ideeën en voorstellen geluisterd wordt en als je nauw met betrokken collega’s kunt samenwerken? Zoek dan niet verder: dan zijn Leven & Zorg en jij de perfecte match. Want wij zijn op zoek naar een

 

ondernemende wijkverpleegkundige niveau 5 (uren in onderling overleg)

 

Visie
Wij van Leven & Zorg vinden dat de zorg aan cliënten vaak log en omslachtig geregeld wordt. Dat kan slimmer, menen wij. Door bijvoorbeeld vernuftige ICT oplossingen aan te bieden, door samenwerkingen aan te gaan, door disciplines nauw te laten samenwerken. Zodat onze cliënten niet alleen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, maar ook zo goed mogelijke zorg ontvangen. Ons uitgangspunt hierbij is dat zij de zorg krijgen op de manier, op het moment en op de plek die zij wensen.

Dit vergt een efficiënte, ondernemende, zelfstandige, betrokken, flexibele en creatieve aanpak bij alle medewerkers. En dit geldt zeker voor de wijkverpleegkundige die we graag in dienst willen nemen. Jij bent namelijk een spin in het web in de zorgverlening.

 

Je verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Indiceren en voeren van intakegesprekken
 • Opstellen verpleegplannen in complexe situaties
 • Verrichten van persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen
 • Verrichten van werkzaamheden gericht op revalidatie en reactivering
 • Helpen om de klant voor zichzelf te laten zorgen
 • Doen van bijbehorende administratie
 • Geven van verpleegkundige adviezen, instructie, feedback en begeleiding aan collega-zorgverleners en leerling verpleegkundigen
 • Begeleiden van diverse stagiaires als mentor
 • Bevorderen van de kwaliteit en doelmatigheid van de zorgverlening
 • Mede ontwikkelen van beleid en protocollen
 • Verrichten van overige werkzaamheden, zoals deelname aan cliëntbesprekingen en teamvergaderingen

 

Daarnaast ben je in het bezit van:
– HBO-V diploma en rijbewijs B is mooi meegenomen!

 

Salarisindicatie
Als wijkverpleegkundige niveau 5 kom je in salarisschaal FWG 50. Afhankelijk van je ervaring verdien je maandelijks tussen 2334,95 euro en 3388,36 euro op fulltime basis.

 

Kun je overstijgend denken, ben je ondernemend, werk je zeer zelfstandig, ben je BIG geregistreerd en wil je wel werken bij een ondernemende en innovatieve zorgorganisatie? Solliciteer dan meteen!
Neem om te solliciteren en voor meer informatie contact op met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen van personeelszaken via pz@levenenzorg.nl of 020-8208230.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]