Vacatures

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://levenenzorg.nl/website_2018/wp-content/uploads/2015/11/over-ons.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vacatures

 

“Medewerkers zijn de motor van Leven & Zorg”, aldus bestuurders en oprichters Mohamed Bouri en Mohamed el Aazzaoui.

Zij geloven erin dat de zorg in Nederland menselijker, makkelijker, meer op maat kan en met minder administratieve rompslomp. Ook geloven zij dat ondernemende medewerkers, die de ruimte krijgen om hun werk met passie en kunde te kunnen uitvoeren, onmisbaar zijn bij onze zorgorganisatie.

Sluit deze visie aan op wat jij zoekt in een baan? Ben je proactief, leergierig, kun je zelfstandig oplossingen bedenken en goed samenwerken? Solliciteer dan op een van onze onderstaande vacatures:

Ondernemende GZ psycholoog/psychotherapeut

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]