Stages

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Stages

 

De kracht van Leven & Zorg zijn haar medewerkers en zeker ook de stagiaires. Leven & Zorg is een erkend leerbedrijf en vele stagiaires hebben de kneepjes van het vak onder de knie gekregen bij ons. We onderhouden nauwe contacten met ROC’s en hogescholen.

De meeste stageplekken bieden wij bij onze thuiszorgtak. Hier leer je veel; na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in, waar je de kennis in de praktijk kunt brengen. Samen met je studiebegeleider heb je regelmatig overleg over de voortgang van je stage en word je in staat gesteld je opdrachten af te maken.

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen van personeelszaken via pz@levenenzorg.nl of 020-8208230.

 

Dit zeggen enkele stagiaires van Leven & Zorg over hun stage bij ons:

“Je leert veel meer dan in een ziekenhuis: je krijgt een grote verscheidenheid aan verpleegtechnische handelingen die je kunt uitvoeren, je hebt eigen inbreng en je regisseert je werk zelf. In het ziekenhuis is het altijd strak volgens protocol. Hier heb je meer vrijheid om per situatie in te schatten hoe te handelen.”

“Je bent werk hier in grote mate zelfstandig, ik vind dat fijn. Je bent nu meer de ogen van de huisarts in de wijk.”

“De begeleiding van stagiaires is top!”

 

Hieronder vind je alle stageplaatsen:

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]