Verzorgende niveau 2 of helpende in Amsterdam (uren in onderling overleg)

Zit mensen helpen bij jou in het bloed? Word jij blij als je – in dit geval –  ouderen verder op weg kunt helpen zodat zij langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen? En krijg je een kick als je weet dat er op jouw handelen wordt vertrouwd en je weet dat je in een bepaalde situatie het juiste hebt gedaan? En wil je verder groeien?

Zoek dan niet verder en kom bij Leven & Zorg werken!

 

Waarom werken bij Leven & Zorg?
De thuiszorgmedewerkers zijn de brandstof van Leven & Zorg. Dat weten wij maar al te goed. Daarom zorgen wij voor jou, zodat jij goed voor onze cliënten kunt zorgen. Je krijgt veel vrijheid in je werk en wij vertrouwen op jouw expertise. Ook moedigen we het aan als je door wilt groeien in je ontwikkeling. Immers: stilstaan betekent achteruitgaan ;-). We geven regelmatig scholingen en lessen en je zult ook training on the job krijgen.

Verder werk je in kleine en hechte teams waarbij je collega’s elkaar graag helpen. Een prettige uitvalsbasis, dus.


Wat ga je doen?
Als verzorgende niveau 2 of als helpende zal je vooral de thuiszorgcliënten verder op weg helpen om zo zelfstandig mogelijk te leven in hun eigen omgeving. Jij helpt hen met de lichte taken op het gebied van dagelijkse persoonlijke verzorging, zoals het helpen aan- en uitkleden. Maar jij kijkt verder: want net zo belangrijk is het om te weten hoe de client zich voelt. Gaat het goed vandaag? Jij als mensen-mens hebt hier voelsprieten voor en je speelt in op de – vaak onuitgesproken- wensen en behoeftes van de cliënt. Ook zie jij als er actie nodig is in de situatie van een cliënt. Je meldt het meteen bij je leidinggevende als je ziet dat het niet helemaal lekker gaat met de cliënt.

Wat heb je in huis?
Heel veel! 😉 Zoals:

  • Een afgerond diploma Helpende zorg (en welzijn);
  • Relevante werkervaring;
  • Geduld, goede sociale en communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en zelfstandige instelling;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Een flexibele houding.

 

Wie is Leven & Zorg?
Leven & Zorg is een thuiszorg-en GGZ instelling die actief is in Amsterdam en in Utrecht. We bieden een uitgebreid palet aan dienstverlening en dat doen we doelbewust: op deze manier kunnen wij de juiste zorg, op het juiste moment op de juiste plek geven. Dit is ook onze missie. De dienstverleningen die we bieden zijn namelijk: behandeling (GGZ), verpleging en verzorging, casemanagement dementie, begeleiding, en hulp bij het huishouden. Met al deze disciplines in huis kunnen we de zorg snel opschalen en hiermee perfect inspelen op de wens en de zorgbehoefte van de cliënt.

 

Wat ga je verdienen bij Leven & Zorg?
Je verdient marktconform en komt bij ons in FWG schaal 35 van de cao VVT. Afhankelijk van je ervaring en leeftijd verdien je dan tussen €1739,07 tot €2524,46 op basis van een 36 urige werkweek. Uiteraard komen extra inkomsten van de ORT (onregelmatigheidtoeslagen) hier nog bij.

Ben je geïnteresseerd?
Mooi! Stuur dan snel je motivatie en je CV naar pz@levenenzorg.nl. Als je vragen hebt, kun je contact met Sandjay Raghoebarsing of Jessica van Santen opnemen, via bovenstaand e-mailadres of via 020 820 82 30.