Blog

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_blog admin_label=”Blog” fullwidth=”on” include_categories=”1,8″ show_thumbnail=”on” show_content=”off” show_more=”on” show_author=”off” show_date=”on” show_categories=”on” show_comments=”on” show_pagination=”on” offset_number=”0″ background_layout=”light” use_dropshadow=”off” header_font_size=”18″ meta_font_size=”14″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_blog][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Zijbalk” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” header_font_size=”18″ body_font_size=”14″ custom_css_main_element=”padding-top: 50px;||margin-bottom: -10px !important;”] [/et_pb_sidebar][et_pb_team_member admin_label=”Persoon” image_url=”http://levenenzorg.nl/website_2018/wp-content/uploads/2015/12/foto_Sanne.png” animation=”off” background_layout=”light” header_font_size=”18″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_team_member][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mateloos geïnteresseerd ben ik in het menselijk brein en gedrag. Zonder te oordelen probeer ik het gedrag van cliënten te doorgronden en te kijken hoe we samen de situatie kunnen verbeteren en de klachten bij de wortel aan te pakken. Dolblij word ik als ik zie dat cliënten op de goede weg zijn door de aangeboden behandeling.

In deze blog beschrijf ik mijn ervaringen en bespreek ik klachten en symptomen die ik vaak voorbij zie komen in de (Amsterdamse) praktijk, waar geen dag hetzelfde is. Ik ben mijn loopbaan begonnen als neuropsycholoog en ben doorgestoomd tot een allround psycholoog met een groot hart voor mijn cliënten. Heb je een vraag of suggesties voor deze blog? Mail me dan via s.winchester@levenenzorg.nl.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]